خودآزمایی پستان

راهنمای خودآزمایی پستان

مقدمه

خودآزمایی پستان یا معاینه منظم سینه ها می تواند راه مهمی برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه باشد ، در صورتی که احتمال موفقیت آمیز بودن آن وجود داشته باشد. در حالی که هیچ آزمایشی نمی تواند همه سرطان های سینه را زود تشخیص دهد ، انجام خودآزمایی پستان یک ابزار غربالگری مفید و مهم است ، به ویژه هنگامی که در ترکیب با معاینات فیزیکی منظم توسط پزشک ، ماموگرافی و در برخی موارد سونوگرافی و/یا MRI استفاده شود.

خودآزمایی سینه یک ابزار راحت و بدون هزینه است که می توانید به طور منظم و در هر سنی از آن استفاده کنید. ما توصیه می کنیم که همه زنان به طور معمول به عنوان بخشی از استراتژی کلی غربالگری سرطان پستان ، خودآزمایی سینه را انجام دهند.

نحوه انجام خودآزمایی سینه: پنج مرحله

مرحله 1: با نگاه کردن به سینه های خود در آینه با شانه های صاف و بازوها روی باسن خود شروع کنید.

در اینجا چیزی است که باید به دنبال آن باشید:

سینه هایی که اندازه ، شکل و رنگ معمول آنهاست

سینه هایی که به طور یکنواخت بدون تورم قابل مشاهده هستند


در صورت مشاهده هر یک از تغییرات زیر، آنها را به اطلاع پزشک خود برسانید:

1. گود شدن ، جمع شدن یا برآمدگی پوست

2. نوک سینه ای که تغییر موقعیت داده است یا یک نوک پستان معکوس (به جای بیرون کشیدن به داخل فرو رفته است)

3. قرمزی ، درد ، بثورات یا تورم



مرحله 2: اکنون ، دستان خود را بالا ببرید و به دنبال تغییرات مشابه باشید.

مرحله 3: در حالی که روبروی آینه ایستاده اید ، به دنبال علائم خروج مایع از یک یا هر دو نوک سینه باشید (این مایع می تواند خون آبکی ، شیری یا زرد رنگ باشد).



مرحله 4: در مرحله بعد ، سینه های خود را در حالت خوابیده لمس کنید ، از دست راست خود برای لمس سینه چپ و سپس دست چپ خود برای لمس سینه راست استفاده کنید. با انگشتان دست خود از لمس استفاده کنید و انگشتان دست را صاف و کنار هم نگه دارید. از حرکت دایره ای استفاده کنید.

یک الگو را دنبال کنید تا مطمئن شوید که تمام سینه را معاینه کرده اید. می توانید از نوک سینه شروع کنید ، در دایره های بزرگتر و بزرگتر حرکت کنید تا به لبه خارجی سینه برسید. همچنین می توانید انگشتان خود را به صورت عمودی ، در ردیف ها ، بالا و پایین ببرید. به نظر می رسد این رویکرد بالا و پایین برای اکثر خانم ها بهترین کار را می کند. مطمئن شوید که تمام بافت را از جلو تا پشت سینه ها احساس و لمس می کنید: برای پوست و بافت زیر آن ، از فشار ملایم استفاده کنید. از فشار متوسط ​​برای بافت وسط سینه خود استفاده کنید. از فشار محکم برای بافت عمیق پشت استفاده کنید. هنگامی که به بافت عمیق رسیدید ، باید بتوانید به سمت زیر بغل خود احساس کنید.



مرحله 5: در نهایت ، سینه های خود را هنگام ایستادن یا نشسته احساس کنید. بسیاری از زنان معتقدند که راحت ترین حالت احساس و لمس سینه زمانی است که پوست آنها مرطوب باشد ، بنابراین آنها می توانند این مرحله را زیر دوش انجام دهند. با استفاده از همان حرکات دست که در مرحله 4 توضیح داده شده است ، کل سینه خود را معاینه کنید.




Empty
Click + to add content
DNN