مسئول واحد
کارشناس واحد
داخلی: 2308- 2426
اهم شرح وظایف:
1) تهیه و تدوین و اجرای برنامه های مربوط به امور تغذیه و رژیم درمانی بیماران
2) جمع آوری و تحلیل اطلاعات و آمار مربوط به وضعیت تغذیه ای بیماران
3) تهیه و تدوین برنامه های غذایی هفتگی ماهانه و فصلی برای بیماران و كاركنان بیمارستان
4) نظارت بر تهیه، نگهداری، پخت، توزیع و مصرف غذا باتوجه به اصول بهداشتی و رژیم های غذایی با درنظر گرفتن شرایط تغذیه ای
5) ارائه نظرات مشورتی و انجام مشاوره در امور تغذیه و رژیم درمانی برای بیماران خاص