مسئول واحد
داخلی: 2333
اهم شرح وظایف:
1) برنامه ریزی جهت دستیابی به اهداف كلی بهداشت حرفه ای باتوجه به سیاست ها، دستورالعمل ها و امکانات.
2) نظارت و ارزشیابی و پایش برنامه های اجرا شده در واحدهای سازمانی مرتبط و تعیین نقاط قوت و ضعف آنان
3) شناسایی اندازه گیری، پایش عوامل زیان آور محیط كار و تعیین راهکارهای مناسب
4) اجرای برنامه های آموزشی بهداشت حرفه ای برای گروه های هدف
5) آشنایی با اصول خدمات بهداشتی اولیه و نظارت بر حسن اجرای این خدمات بر شاغلین حرف گوناگون
6) نمونه برداری، اندازه گیری، تحلیل و ارزشیابی عوامل زیان آور و مسائل ارگونومیک در محیط كار و ارائه راهکار به منظور پیشگیری و كنترل عوامل زیان آور در محیط كار باتوجه به استانداردهای موجود